Showbiz

#pop #adela popescu #florin grozea #serial #single #hi q

Adela Popescu primeste o piesa de la Florin ( Hi-Q)

Adela Popescu va avea o piesa nou nouta, compusa de Florin de la HI-Q. Cei 2 nu sunt la prima colaborarea, acesta a mai scris alte 2 cantece pentru vedeta tv.

Adela Popescu este protagonista unui nou serial, intitulat „ Ingerasii ” in care va juca alaturi de Ioan Isaiu. Sitcomul va fi difuzat din aceasta toamna pe Acasa Tv, iar pentru generic, Adela va interpreta noua piesa compusa de Florin.

O piesa pop-electro-tango 

Noul single este, dupa cum scrie si Florin Grozea pe blogul sau, un pop-electro-tango. Zilele acestea, vedeta tv va pasi in studioul de inregistrari pentru a imprima vocile pentru noua melodie.

Lunile trecute, Adela Popescu a lansat cel mai recent album al sau, intitulat „Raspunsul meu”, ce s-a dovedit a fi cel mai matur produs discografic al artistei din punct de vedere al abordarii muzicale.

Inainte de a se lansa in domeniul muzicii, Adela Popescu s-a afirmat ca actrita. Aceasta s-a lansat recent pe piata show-biz-ului, a avut roluri in telenovele romanesti de succes cum ar fi: "Numai iubirea"si " Lacrimi de iubire ". Adela a jucat si rolul principal in lung-metrajul "Lacrimi de iubire", alaturi de fostul iubit, Dan Bordeianu.

Adela Popescu in "Ingerasii" 

Cea mai recenta prezenta a sa pe sticla a fost in serialul de comedie "Razboiul sexelor". In acelasi timp actrita si cantareata Adela Popescu a fost si co-moderatoarea unei emisiuni TV, („In al 9-lea cer”) alaturi de Cabral. In prezent, vedeta tv asteapta nerabdatoare difuzarea celei mai noi productii in care joaca, „Ingerasii”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea