Showbiz

#madonna #concert #stick and sweet #cantareata #artista #bucuresti #parc izvor

Madonna si familia ei s-au distrat in Bucuresti

Madonna si familia ei s-au relaxat in Bucuresti, inainte de concertul pe care vedeta l-a sustinut aseara in Parcul Izvor din Capitala. Insotitorii cantaretei nu au putut rezista tentatiei de a se balaci in piscina hotelului in care au fost cazati, cea mai fericita fiind Mercy James, ultima venita in familie.

Fetita a fost atent supravegheata atat de bonele familiei cat si de iubitul Madonnei, Jesus. Potrivit Libertatea, iubitul Madonnei s-a jucat cu Mercy in curtea interioara a hotelului, sarind inclusiv pe o saltea elastica de langa piscina. Jesus parea ca acorda o foarte mare importanta familiei iubitei sale pentru ca a avut grija ca Mercy sa fie in siguranta in apa si i-a umflat singur aripioarele ajutatoare pentru inot.

Micuta s-a jucat in apa fericita, sub privirea grijulie a mamei, care din cand in cand o urmarea de la geamul camerei. Cu o seara inainte Mercy isi urmarise mama in timpul antrenamentelor de seara, pe care le-a inceput imediat dupa ce s-a instalat in camera de hotel.

Dupa amiaza insa fetita nu s-a mai bucurat de prezenta mamei ei, care in jurul orei 16.20 a plecat spre Parcul Izvor pentru repetitiile dinaintea spectacolului. Imbracata sport, cu o pereche de pantaloni albi lungi, o camasa, o sapca pe cap si o esarfa in jurul gatului, Madonna a repetat impreuna cu dansatorii, timp de o ora, dupa care a intrat la gimnastica si machiajul dinaintea spectacolului. Pe perioada incalzirii vedeta a purtat adidasi , dupa aceea trecand la o pereche de cizme lungii.

Madonna - Bedtime Story

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea