Showbiz

#dj #muzica #romania #bucuv #parc #august #ploiesti #2008 #parade #house #electro

House Parade se muta la Ploiesti

Cea de a 5-a editie a House Parade va avea loc in acest an in parcul Bucov , in apropierea Ploiestiului, si se va desfasura intre 15 si 17 august. Este pentru prima data cand House Paradeva avea loc pentru prima data in afara orasului Timisoara.

Zece camioane sonorizate cu mii de wati pe care vor mixa 40 de DJ romani si 9 DJ internationali vor fi aduse la Bucov pe 15 august. Pentru prima data va fi instalat si un Space Sound – Visual System in Romania, un camion special, imprejmuit de ecrane digitale care vor transmite imagini live cu participantii la parada.

Pe durata celor trei zile de spectacol, pe scena 3D vor urca peste 20 de artisti internationali, acompaniati de dansatoare, spectacole de lasere sau proiectii video.

Printre invitatii din acest an se numara Infected Mushrooms, Markus Schulz, Eddie Halliwell, Dr. Motte, Leon Bolier, MC Gunner, Marusha, Max B Grant si altii.

Abonamentele pot fi cumparate din reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro. Pretul unui abonment pentru intreg festivalul costa 50 lei de persoana, iar cei care cumpara minim 5 abonamente in avans le vor primi la pretul de 35 lei persoana.

Prima editie House Parade a avut loc in 2004

Conceptul House Parade s-a nascut in 2004, din dorinta organizatorilor de a transpune live, pe scena timisoreana, spiritul marilor parade occidentale. S-a considerat oportuna initiativa de a raspunde cerintelor unui public tanar, divers, inzestrat cu entuziasm, prin promovarea acestui tip de entertainment, traditional deja in multe tari europene.

De la an la an, House Parade isi propune sa devina cel mai asteptat si cel mai important eveniment outdoor al muzicii electronice din tara.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea