Showbiz

#romania #bucuresti #concert #camille jones #dance

Camille Jones, din nou la Bucuresti


Camille Jones se simte foarte bine in Romania si nu rateaza nicio ocazie de a se intalni cu fanii din tara noastra. Vineri, 8 august, Camille Jones da adunarea in Turabo Society Club pentru un show ce face parte din turneul pe care artista daneza il sustine in Europa.

Camille Jones a devenit cunoscuta datorita colaborarilor pe care le-a avut cu Fedde Le Grand si revine in tara noastra la mai putin de o luna de la super show-ul pe care l-a avut impreuna cu acesta si Ida Corr, la Arenele Romane. Camille Jones s-a lansat in 2004 cu piesa " Surrender " care da si numele albumului de debut al artistei.

Nominalizare la Danish Music Awards

Videoclipul de la “Surrender” i-a adus o nominalizare la Danish Music Awards in 2005. Vocea ei speciala dar si stilul unic de R&B cu influente soul, rock, folk si electro au ajutat-o sa se faca remarcata intr-un timp foarte scurt. Albumul “Surrender” a fost reeditat in 2008 fiind lansat in toata Europa si cuprinde 10 piese in limba engleza printre ele fiind si “Shot Gun” piesa promovata in prezent de Camille Jones.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea