Showbiz

#despartire #krista allen #relatie #george clooney

George Clooney isi recicleaza fostele iubite

George Clooney pare ca a ramas in pana de iubite. Mai noi starul din Ocean’s 11 isi recicleaza domnisoarele cu care a fost cuplat de-alungul “carierei” sale de burlac . Ultima (re) cucerire a lui Clooney este actrita , anunta FemaleFirst.

Actorul american a mai format un cuplu cu Allen de doua ori pana acum, dar se pare ca abia recent Clooney si-a dat seama ca inca o iubeste pe actrita. Astfel s-a hotarat sa mai dea o sansa relatiei.
Un prieten al lui George Clooney a dezvaluit pentru cotidianul New York Daily News: "George chiar o iubeste, iar Krista a fost mereu alaturi de el. In plus ea a recunoscut ca inca tine la el”.

George si Krista au inceput prima relatie in 2002, in timpul filmarilor la Confessions of a Dangerous Mind. Krista Allen a pus insa capat relatiei in martie 2004. Cele doua vedete au devenit din nou un cuplu in 2006, dar s-au despartit la scurt timp.

Desi sustine ca nu doreste sa aiba copii sau o familie, George se intelege de minune cu Jake, fiul de 11 ani al Kristei.

Reprezentantul lui George Clooney nu a facut pana acum niciun comentariu in acest sens.

Urmareste trailerul filmului Confessions of a Dangerous Mind.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea