Showbiz

#the burning plain #scenaristul #conflictul #alejandro gonzalez inarritu #javier bardem

Javier Bardem filmeaza "Biutiful" la Barcelona

Javier Bardem va fi protagonistul filmului biutiful, primul proiect cinematografic al regizorului mexican alejandro gonzalez inarritu dupa conflictul cu scenaristul Guillermo Arriaga cu care a facut echipa pana anul trecut, informeaza Variety.

Biutiful spune povestea unui barbat implicat in tot felul de afaceri dubioase si care este pus fata in fata cu un prieten din copilarie, devenit intre timp politist . Scenariul este semnat de Alejandro Gonzalez Inarritu, iar filmarile vor debuta saptamana viitoare la Barcelona cu Javier Bardem in rolul principal.

Arriaga si Inarritu au alcatuit timp de mai multi ani cea mai de succes echipa de cineasti din Mexic. Prima lovitura au dat-o cu Amores perros (2000), apoi au urmat filmele realizate la Hollywood, 21 Grams si Babel, care au adunat nenumarate premii internationale si nominalizari la Oscar.

Conflictul dintre cei doi cineasti a izbucnit in 2006 la Festivalul de Film de la Cannes, cand Guillermo Arriaga a fost impiedicat sa participe la premiera filmului Babel, la care fusese scenarist. Intre timp, acesta a trecut in spatele camerei de filmat, regizand drama The Burning Plain cu Charlize Theron si Kim Basinger, care a avut premiera la Festivalul de la Venetia de anul acesta.

Urmareste trailerul filmului Babel.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea