Showbiz

#eminem #lansare #album #2 albume #relapse #2009 #hip hop

Eminem - oferta 2 in 1

Eminem, unul dintre cei mai de succes artisti ai ultimului deceniu, isi va lansa un nou album pe data de 19 mai, informeaza Universal Music Romania. Discul, intitulat “ Relapse ” este primul material de studio lansat dupa o pauza de 4 ani.

Primul single si videoclipul acestuia vor iesi pe piata simultan pe 7 aprilie. Primele informatii legate de lansarea unui nou material Eminem au aparut inca din toamna trecuta, atunci cand artistul a facut public titlul albumului in cadrul unui interviu la postul sau de radio, Shade 45. Luna trecuta, piesa “Crack A Bottle”, alaturi de 50 Cent si Dr. Dre ca fost lansata ca single. Melodia  a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100 si urmeaza sa fie inclusa pe albumul"Relapse".

Odata cu lansarea materialului "Relapse", s-a anuntat si ca Eminem lucreaza deja la un al doilea album, intitulat “Relapse 2”  programat pentru toamna lui 2009.  

“Multi se asteptau ca "Relapse" sa fie lansat anul trecut”, declara Eminem. “Eu eram unul dintre acestia. Apoi eu si Dre ne-am intors in studio in septembrie planuind sa lucram cateva zile, iar aceste zile s-au transformat in sase luni. Pur si simplu ne-am simtit creativi. Asa ca ne-am trezit cu o groaza de piese noi produse de Dre.  Lansarea albumului “Relapse 2”  va permite fanilor sa asculte toate materialele inregistrate”, a adaugat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea