Showbiz

#p diddy #miami #ceremonie #casatorie #impacare #monden #chris brown #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Rihanna si Chris Brown, casatoriti in secret?

Rihanna si Chris Brown si-au pus priostriile. Potrivit ultimelor informatii din presa de scandal, cei 2 s-ar fi casatorit in secret.

Cei doi indragostiti s-au intalnit weekend-ul acesta pentru prima data de la altercatia violenta care a avut loc luna trecuta. Si, conform tabloidelor din S.U.A., au pus la cale o ceremonie secreta in casa prietenului lor, P. Diddy.

„Ea crede in povesti cu final fericit si vrea sa locuiasca cu Chris”, a declarat o sursa pentru Star. „Rihanna a fost directa si i-a spus in fata lui Chris: 'DA'”.

Aceeasi sursa a adaugat ca „ perechea nu a pierdut vremea in transformarea acestui basm in realitate. Au chemat chiar si un preot la resedinta lui Diddy”.

Staff-ul Rihannei a refuzat sa faca orice fel de comentarii cu privire la zvonurile nuptiale.

Intre timp, Chris Brown trebuie sa se prezinte astazi la judecatorie pentru a vedea daca va fi condamnat pentru violenta domestica, cand in urma incidientului din 7 februarie si-a batut iubita/sotia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea