Showbiz

#alte-genuri #duffy #mercy #rockferry #hit #single #top #muzica

Duffy isi lanseaza noul single pe 1 septembrie

Cantareata Duffy a dezvaluit detalii referitoare la viitorul sau extras pe single . Single-ul se va numi "Stepping stone" si urmeaza sa se lanseze pe 1 septembrie. Piesa va fi disponibila la download cat si sub forma de CD.

Duffy este cel mai bine vandut artist al anului 2008 si totodata primul artist care a vandut peste 1 milion de unitati in Marea Britanie in acest an.Pana in prezent cantareata a vandut in intreaga lume 2,5 milioane de copii ale albumului " Rockferry ", albumul sau de debut.
 
Duffy, campioana a topurilor britanice

Duffy este cea mai recenta descoperire in muzica britanica, dupa deja celebrii Amy Winehouse si Mika. Artista imbina perfect blues-ul nostalgic cu un sound rustic al unei vieti moderne. Influentata de Doris Duke, Bettye Swann, Scott Walker si Richard Hawley, Duffy este o Dusty Springfield a secolului 21.

Duffy a cucerit publicul cu hit-ul "Mercy". "Mercy" a stationat timp de 5 saptamani consecutive pe prima pozitie din clasamentele britanice.

Urmareste videoclipul piesei "Mercy"

 

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea