Showbiz

#dance #jasmine #bug mafia #videoclip #lansare #loredana #bitza #colaborari #hip hop

Jasmine in duet cu BUG Mafia

, pe numele sau real Izabela Curca, s-a decis sa-si construiasca o cariera solo. Aceasta a parasit trupa Ooops din care facea parte pana nu demult si a pus la cale lansarea unui album solo, care este gata in proportie de 90%, potrivit Clujeanul.ro.

In plus tanara va colabora anul acesta cu celebra trupa hip hop, BUG Mafia.  Aceasta inregistreaza impreuna cu Uzzi, si Tataee 5 piese ce vor fi incluse pe albumul „ Viata Noastra Vol. 2” pe care BUG Mafia se pregateste sa-l lanseze. De asemenea Jasmine va turna si u videoclip impreuna cu trupa hip-hop, pentru una dintre piesele lucrate impreuna.

Jasmine a lucrat la noul album cu Papa Jr si Florin Tamer 

Noul album solo al lui Jasmine  va cuprinde 12 piese, realizate in colaborare cu artisti din tara, precum Andrei Cristescu, Vlad Irimia, Papa Jr. sau Silviu Paduraru, cat si din strainatate, cum ar fi Florin Tamer (Canada).

Jasmine se poate lauda cu un CV bine pus la punct in ceea ce priveste cariera sa solo, aceasta inregistrand mai multe succese muzicale, cum ar fi Premiul III pentru Cea mai buna piesa si Premiul special al juriului pentru cea mai buna voce in cadrul „Discovery International Music Festival 2007” (Varna-Bulgaria).

De asemenea, Jasmine a concurat de curand in prima semifinala a preselectiei pentru Cerbul de Aur 2008 , clasandu-se pe locul 4, loc care insa nu i-a asigurat calificarea in finala.

Bug Mafia, hip hop adevarat, direct din cartier 

Bug Mafia este o trupa de hip-hop autohtona ce si-a castigat notorietatea pe harta muzicala de profil prin piese precum „Un 2 si trei de 0”, „Dupa ”, „Strazile” sau „Jucator adevarat”.

De-a lungul carierei artistice, membrii trupei au incheiat colaborari cu artisti de renume pe piata romaneasca cum ar fi Loredana (piesa „Ridica-ma la cer”), Smiley („ In lipsa mea ” feat. Uzzy), Adriana Vlad („Viata noastra”), Bitza („Urmatorul pas” feat. Tataee) sau Cheloo („Limbaj de cartier).

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea