Showbiz

#amanare #lansare #album #dr. dre #detox #hip hop

Dr. Dre isi amana lansarea albumului pentru 2010

Hip-hop-erul Dr. Dre a amanat lansarea mult asteptatului disc “ Detox ” pentru anul viitor. Se pare ca Dre este nemultumit de felul in care suna in acest moment melodiile de pe album si amana lansarea acestuia pentru a avea mai mult timp la dispozitie pentru finisarea pieselor.
 
“Am lucrat la el in ultimii zece ani. Sper sa-l am gata pana la sfarsitul anului si sa-l putem asculta la anul”, a declarat artistul pentru ABC News.

Dr. Dre lucreaza la “Detox” de aproape zece ani. Cu ceva timp in urma, el promisese ca va putea fi disponibil pana la finele lui 2009.

Dr. Dre si-a inceput cariera in 1984 alaturi de grupul world class Wreckin' Cru. Doi ani mai tarziu fondeaza alaturi de Ice Cube si Eazy-E formatia N.W.A, cunoscuta pentru folosirea excesiva a versurilor explicite si violente.

In 1992 debuteaza solo cu albumul “The Cronic”. De-a lungul carierei a colaborarat cu nume mari din zona hip-hop: Snoop Dogg, Eminem, 2Pac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea