Showbiz

#elvis presley #par #licitatie #monden #alte-genuri #oldies #rock

O suvita din parul lui Elvis costa 12.000 de dolari

Un smoc din parul cantaretului rock’n’roll Elvis Presley urmeaza sa fie scos la licitatie pe 18 octombrie in orasul american Chicago. Se asteapta ca parul sa fie vandut pentru suma de 12.000 de dolari.

suvita de par a fost pastrata de un prieten de-al vedetei si este dateaza din 1958, imediat dupa ce Elvis Presley a fost recrutat in armata americana.

Facand parte dintr-o colectie de obiecte care au apartinut lui Elvis Presley, printre care se numara discuri semnate si haine, parul ar putea fi vandut pe o suma mai mare decat cea estimata initial. In 2002 o alta suvita din parul cantaretului a fost vanduta contra fabuloasei sume de 115.000 de dolari.

Intre timp, nepotul lui Elvis calca pe urmele inaintasului sau, imbratisand o cariera muzicala . Ben Presley (17 ani) a primit o oferta de cinci milioane de dolari din partea celor de la Universal pentru a lansa pe piata cinci albume. Primul disc este asteptat sa apara in 2010.

Elvis Presley – “Heartbreak hotel”


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea