Showbiz

#vedeta #celebritate #twilight #sfaturi #robert pattinson #daniel radcliffe

Daniel Radcliffe nu vrea sa-i dea sfaturi lui Robert Pattinson

Daniel Radcliffe , vedeta din seria Harry Potter , este de parare ca Robert Pattinson se descurca bine cu statutul de celebritate vanata de fani si presa, scrie Female First.

Pattinson a jucat in 2005 in filmul Harry Potter and the Goblet of Fire in rolul Cedric Diggory, partitura ce i-a deschis apoi drumul spre franciza Twilight.

Intr-un interviu pentru BBC News, Daniel Radcliffe a spus: “Nu i-as da niciun sfat. Pare sa se descurce foarte bine. Nu am mai vorbit cu Robert de trei ani de cand am participat la deschiderea unei galerii de arta . Dar, in mod ciudat, am tot facut schimb de sfaturi, cel putin in presa”.

Radcliffe a mai vorbit despre ideea de celebritate, pe care o considera “o nebunie”: “Cand oamenii tipa si sunt innebuniti dupa tine, trebuie sa te gandesti ca te plac doar partial, fiind atrasi mai mult de personajul pe care il joci”. “Atat timp cat nu-ti spui ‘Doamne, cat de tare sunt’, este ok”, a mai comentat Radcliffe.

Robert Pattinson a recunoscut recent ca isi doreste sa vorbeasca cu Daniel pentru a intelege mai bine cum se descurca acesta cu rolul de vedeta si ce metoda foloseste pentru a face fata atentiei care i se da.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon cu Robert Pattinson in rolul vampirului Edward Cullen :


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea