Showbiz

#michael fassbender #mia wasikowska #jane eyre

Mia Wasikowska de la Alice in Wonderland la Jane Eyre

Actrita australiana Mia Wasikowska , interpreta lui Alice din mult-asteptatul film regizat de Tim Burton, trece la un alt personaj literar.

Potrivit Variety, Mia va juca intr -o noua adaptare cinematografica a faimosului roman Jane Eyre , scris de Charlotte Bronte. Povestea de secol 19 a fost ecranizata de nenumarate ori pana acum, ultima varianta avandu-i ca protagonisti pe Charlotte Gainsbourg si William Hurt.

Daca Mia Wasikowska o va interpreta pe Jane Eyre, rolul contelui Rochester ii va reveni actorului irlandez Michael Fassbender, care in ultima vreme a atras atentia prin roluri precum cele din Hunger, Fish Tank sau Inglourious Basterds.

Jane Eyre va fi regizat de Cary Fukunaga, regizorul aclamatului Sin Nombre, iar scenariul adaptat va fi semnat de Moira Buffini. Filmarile vor incepe anul viitor, iar data de lansare a fost stabilita pentru 2011.

Urmareste trailerul filmului Alice in Wonderland cu Mia Wasikowska:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea