Showbiz

#pop #britney spears #atac #fan #online #twitter

Britney Spears - atacata de un fan

Concertul lui Britney Spears a fost intrerupt de un fan baut care a patruns pe scena si a incercat sa danseze cu ea,  potrivit monstersandcritics.com. Incidentul s-a produs in Connecticut, pe scena Mohegan Sun Arena.

Kyle King, in varsta de 20 de ani, s-a napustit asupra scenei atunci cand Britney interpreta piesa Womanizer. Fortele de ordine si dansatorii cantaretei au incercat sa il dea jos de pe scena, inainte de a ajunge la Britney, insa acesta a opus rezistenta. Incidentele vedetei nu s-au oprit insa aici: Britney a cazut de pe scena in timpul piesei Get Naked.

Politistii l-au arestat pe tanar, care a fost insa eliberat si a platit o cautiune de 250 de dolari. El va fi judecat in iunie, iar daca nu va aparea in sala de tribunal va fi emis un mandat de arestare pe numele sau.

Britney Spears este atacata si online. Pagina sa personala de Twitter a fost sparta de catre un hacker care a intrat si in alte conturi ale vedetei. Acesta si-a insusit adresele de email si numerele de telefon din agenda personala a vedetei. Hackerul s-a oprit insa aici: el a blocat si accesul asupra conturilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea