Showbiz

#muzica #cocnurs #eurovision #elena gheorghe #pop

Elena Gheorghe, in topul pariorilor

Elena Gheorghe , reprezentanta Romaniei la concursul Eurovision, care se desfasoara la Moscova in perioada 12 - 16 mai, a sustinut ieri prima repetitie a show-ului sau, arata eurovision.tv.

Cantareata, impreuna cu cele cinci colege ale sale au urcat pentru prima oara pe scena stadionului Olympiyski Indoor Arena din Moscova. Romania a fost cea de-a cincea tara programata pentru reptetii, alaturi de tari precum Israel, Macedonia, Bosnia si Hertegovina sau Malta.

"Aceasta prima repetitie inseamna primul contact al artistului cu scena, cu grafica, cu sunetul. Elena a cantat piesa de patru ori, au fost cateva mici probleme de sunet si de amplasament pe scena, dar care vor fi rezolvate de echipa tehnicaā€¯, a spus Liana Sandulescu, reprezentant TVR.

Anul acesta, piesa The Balkan Girls se afla in topul preferintelor fanilor. Intr-un clasament provizoriu realizat pe site-urile de specialitate, Elena Gheorghe se claseaza pe locul patru din cele 42 de tari participante la concurs. Favorita publicului este piesa Turciei, Dum Tek Tek, urmata de Bosnia si Hertegovina cu Bistra voda si de Fairytale, melodia norvegianului Alexander Ryabak.

Romanca se afla si in topurile de frumusete, ea fiind declarata cea mai frumoasa concurenta din acest an a concursului Eurovision. Elena Gheorghe a fost si singura concurenta din concurs care a venit la conferinta de presa imbracata intr-un costum popular , realizat chiar de mama sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea