Showbiz

#the curious case of benjamin button #oscar #axe #ciocolata #statueta #brad pitt

Brad Pitt - tras in ciocolata

Brad Pitt are motive sa zambeasca in ciuda faptului ca a pierdut premiul Oscar in fata lui Sean Penn. Actorul a primit cadou o statueta din ciocolata neagra sub forma chipului sau. Surpriza i-a fost facuta de reprezentantii brandului de deodorant Axe , scrie wenn. com .

Pitt a plecat cu mana goala de la ceremonia Oscarurilor de saptamana trecuta, asa ca bosii de la Axe s-au gandit sa-i daruiasca actorului propria lui statueta. Asa a aparut ideea bustului din ciocolata care il reprezinta chiar pe actor si care cantareste nu mai putin de 4,5 kg. Cadoul face parte din campania de promovare a noului parfum Axe, Dark Temptation.

Statueta nu e venit singura insa, ci a fost insotita de un bilet pe care reprezentantii brandului au scris: “ Noi credem ca si performanta ta merita o statueta, una ceva mai dulce”.

Brad Pitt a fost nominalizat la Oscar anul acesta pentru rolul sau din filmul The Curious Case of Benjamin Button, insa trofeul a fost castigat de Sean Penn pentru Milk.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button cu Brad Pitt.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea