Showbiz

#the hobbit #contele de monte cristo #versiune gotica #ecranizare #guillermo del toro

Guillermo Del Toro pregateste o versiune gotica a romanului "Contele de Monte Cristo"

Regizorul mexican guillermo del toro a dezvaluit ca viseaza sa realizeze o versiune Gothic-Western a clasicului roman The Count of Monte Cristo / contele de monte cristo de Alexandre Dumas, scrie FemaleFirst.

“Am scris prin anii ’90 un scenariu Gothic-Western pe baza romanului Contele de Monte Cristo impreuna cu Kitt Carson. Am lucrat mult la acest proiect mai ales in perioada in care a fost rapit tatal meu, asa ca se simte furia din scenariu. Imi place la nebunie povestea”, a declarat Del Toro intr-un interviu acordat postului tv MTV.

Guillermo Del Toro isi doreste mult sa aduca proiectul pe marele ecran, insa trebuie sa sa mai astepte pana isi va vedea visul, deoarece intre timp are in plan mai multe filme, printre care Frankenstein, Dr. Jekyll si Mr. Hyde si remake-ul peliculei Slaughterhouse Five.

Regizorul lucreaza in prezent la continuarea trilogiei Lord of the Rings , prequel-ul The Hobbit, care va fi impartit in doua lungmetraje. Filmarile la The Hobbit vor demara in 2010, iar lansarea va avea loc in 2012.

Guillermo Del Toro a devenit celebru ca regizor al unora dintre cele mi de succes filme din ultimii ani, printre care se numara seria Hellboy si drama fantastica Pan’s Labyrinth.

Urmareste trailerul filmului Pan’s Labyrinth.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea