Showbiz

#adoptie #familie #copii #brad pitt #angelina jolie

Brad Pitt: "Angelina, nu mai vreau copii!"

Brad Pitt i-a interzis partenerei sale de viata, Angelina Jolie, sa mai faca sau sa infieze alti copii , informeaza showbizspy.com.

Cuplul are deja trei copii biologici si trei adoptati, iar Brad i-a cerut Angelinei sa nu isi faca planuri de marire a familiei. Rugamintea lui Brad a creat insa numeroase certuri in cuplu. Angelina este disperata sa mai adopte si alti copii. Recent, actrita a fost in Etiopia si vrea sa fac o achizitie si din acesta tara.

"In timpul vizitei la un orfelinat , Angelina s-a indragostit de o fetita. I-au placut mai multi copii, insa aceasta fetita a impresionat-o cel mai mult", a declarat o sursa pentru revista National Enquirer .

Sursa a mai spus ca cele doua fetite ale Angelinei au imbratisat-o la plecare pe micuta.

"Angelina spune ca este o fetita atat de dulce si este hotarata sa o ia in familia ei. Brad insa nu mai vrea si alti copii. I-a spus Angelinei sa termine o data cu toate adoptiile astea. Au destui copii impreuna. Brad considera ca nu mai este deloc realista", a mai completat sursa.

"Brad i-a spus Angelinei ca este precum un copil mare intr-un magazin cu animalute si ca le vrea pe toate. Angelina s-a enervat foarte tare", a mai spus sursa.

Se pare ca Brad Pitt este coplesit de programul sau si de familia numeroasa de care trebuie sa aiba grija. O iubeste foarte mult pe Angelina si pe copii, insa uneori este prea mult pentru el. Angelina Jolie este hotarata insa sa nu renunte la adoptii fie ca ii place sau nu lui Brad.

Urmareste trailerul filmului Changeling, cu Angelina Jolie:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea