Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop #film #hollywood

Bilete la Michael Jackson`s This Is It - disponibile din 27 septembrie

Biletele pentru filmul This Is It care documenteaza ultimele repetitii ale lui Michael Jackson pentru seria de concerte pe care urma s-o sustina la Londra, vor fi puse in vanzare incepand de duminica, 27 septembrie.

This Is It va rula in cinematografele din intreaga lumea din 28 octombrie timp de doua saptamani. In SUA si Europa, biletele pentru acest eveniment au fost puse deja in vanzare.

In Romania, This Is It va rula cu incepere din 30 octombrie in cinematografele din Bucuresti si din tara. Biletele vor putea fi achizitionate incepand de duminica, 27 septembrie, de la casele de bilete ale principalelor cinematografe. Potrivit distribuitorilor filmului, IntercontFilm, un bilet va costa aproximativ 30 de lei.

In orasele mari ale lumii vor fi amplasate ecrane gigante pe care vor fi transmise prin satelit imagini de la premiera din Los Angeles a documentarului. Aici, zeci de staruri vor veni sa aduca un omagiu Regelui Pop, stins din viata pe 25 iunie 2009 .

Sony Pictures a obtinut contra sumei de 60 milioane $ drepturile de difuzare ale materialului video inregistrat in timpul repetitiilor. Se preconizeaza ca This Is It le va aduce administratorilor averii lui Michael Jackson peste 200 de milioane $ pana la sfarsitul anului.

Urmareste trailer-ul documentarului This Is It:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea