Showbiz

#jennifer garner #ben affleck #monden #hollywood #actor

Jennifer Garner trece la munca de jos: spala WC-urile si curata podelele

Fetita lui Jennifer Garner o pune pe mama ei la munca. In consecinta, actrita freaca toaletele de la gradinita, potrivit femalefirst.co.uk.

Micuta Violet (3 ani) este in anul II la aceeasi gradinita din Boston, Massachusetts, pe care a urmat-o la un moment dat si tatal ei, Ben Affleck. Aici, parintii sunt asteptati sa ajute la mentinerea curateniei in aceasta institutie, pentru a crea astfel un mediu cat mai propice copiilor.

Astfel ca, in timp ce Affleck filmeaza pelicula The Town, Garner lucreaza alaturi de alte mamici si tatici devotati, la gradinita.

„Parintii conduc aceasta scoala, ca atare si eu trebuie sa muncesc alaturi de ei. Sunt multe toalete de curatat, pereti de pictat, podele de frecat si gauri de acoperit. Dar e distractiv, pentru ca asa mai am ocazia sa palavragesc si cu celelalte mame”
, a explicat Jennifer Garner.

Insa, actrita tot recunoaste ca de abia asteapta sa se intoarca pe platourile de filmare odata ce Affleck termina cu The Town. Pana la urma, spune ea, trebuie sa-l mai lase si pe el sa experimenteze "bucuria" de a curata gradinita de sus pana jos.

„Facem cu schimbul. Acum filmeaza, dar stai sa vezi cand ii vine si lui randul...va trebui sa faca macaroane cu branza pentru un pluton intreg de pusti”.

Urmareste trailer-ul filmului Ghosts of Girlfriends Past cu Jennifer Garner in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea