Showbiz

#antichrist #cinema #film #cannes #tiff #lars von trier

"Antichrist" in premiera la TIFF

" ", unul dintre filmele care a socat la Festivalul de la Cannes de anul acesta, regizat de , va avea pe 6 iunie in cadrul Festivalului International de Film Transilvania de la Cluj.

Pelicula a fost premiata la Cannes prin intermediul actriei Charlotte Gainsbourg care a fost distinsa cu premiul pentru cea mai buna interpretare feminina.

Antichrist a fost foarte controversat la editia de anul acesta de la Cannes din cauza numeroaselor scene de nuditate, sex si violenta extrema de care regizorul Lars von Trier se pare ca a abuzat, conform presei de specialitate.

Pentru ca filmul sa fie, totusi, vandabil in statele mai puritane din Europa, Asia sau Statele Unite, producatorii filmului au hotarat ca unele dintre scenele extreme sa fie inlocuite cu altele mai "cuminti".

Saptamana viitoare la TIFF, spectatorii romani vor avea ocazia sa vizioneze varianta necenzurata a peliculei. De asemenea, filmul va intra in cinematografele din toata tara in toamna aceasta, au anuntat distribuitorii peliculei.

Urmareste trailerul filmului Antichrist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea