Showbiz

#al pacino #jack kevorkian #crima #sinucidere

Al Pacino - ucigas cu sange rece

Al Pacino va aparea in filmul "You don't know Jack", un film despre ucigasul Jack Kevorkian , relateaza Reuters.

Jack Kevorkian, in varsta de 81 de ani, cunoscut drept Dr. Death, a asistat la peste 150 de cazuri de sinucideri asistate. El a invins sistemul juridic din statul Michigan de nenumarate ori, insa in final a fost condamnat de crima de gradul doi in 1999. Probele definitive impotriva sa s-au bazat pe o inregistrare in care un barbat bolnav, in faza terminala, este asistat sa se sinucida.

Jack Kevorkian a primit intre 10 si 25 de ani de inchisoare, insa in iunie anul trecut, sentinta s-a a fost diminuata la opt ani, pentru buna purtare .

Filmul va fi realizat de HBO, iar regia va fi semnata de Barry Levinson. Pelicula va urmari viata criminalului Jack Kevorkian, prima sinusidere asistata si frenezia media care a urmat in incercarea sa legala de a sustine dreptul la moarte al unui pacient grav bolnav.

Adam Mazer a realizat scenariul acestui film, bazat in mare parte pe romanul lui Neal Nicol, "Between the Dying and the Dead: Dr. Jack Kevorkian, the Assisted Suicide Machine and the Battle to Legalize Euthanasia".
 
Urmareste trailerul filmului Righteous Kill, cu Al Pacino in rolul principal:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea