Showbiz

#dance #andreea balan #album #videoclip #muzica #lansare

Andreea Balan lanseaza un nou album in noiembrie

Andreea Balan are planuri marete in ceea ce priveste cariera sa muzicala. Artista doreste sa filmeze un nou videoclip in maximum 2- 3 saptamani si sa lanseze un nou album luna urmatoare.

Invitata la un videochat cu fanii de pe eok.ro, artista a dat un interviu in care a povestit despre experienta sa la „Dansez pentru tine” si despre ce doreste sa faca in viitorul apropiat.

Cantareata a marturisit astfel ca va lansa un album care va aduna 10 piese, scrise in limba engleza, interpreta sperand astfel sa se lanseze si in afara tarii.

Vedeta autohtona a mai precizat ca va turna si un clip pentru una dintre melodiile care vor fi incluse pe noul disc. Filmarile sunt programate peste 2-3 saptamani.

Andreea insa nu a precizat si la ce piesa se va face videoclipul si nici cum se va numi noul material discografic

In schimb, vedeta a precizat ca a colaborat la acest album cu 2 echipe, una din Canada care a mai lucrat si pentru celebrul grup Backstreet Boys si diva pop Britney Spears si una din Geneva.

De asemenea, pe acest LP va fi inclus si un featuring cu Dru, un artist foarte cunoscut in Canada.

Pe acelasi videochat, Andreea a marturisit ca s-a lasat de facut playback si asta pentru ca in ultimul an a luat lectii de canto si si-a „dezvoltat calitatile vocale”.

Keo, iubitul artistei, o sprijina pe aceasta in activitatea sa, implicandu-se in realizarea pieselor pentru noul album, alaturi de echipa din Geneva. Tot Keo isi va pune vocea si pe unele dintre materialele de pe noul disc.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea