Showbiz

#pop #rock #electro #dance #b'estival #nominalizare #cel mai bun festival din europa #2008

B'Estfest ar putea deveni cel mai bun festival din Europa


Aflat la a doua editie, festivalul B’Estfest a intrat in cursa pentru titlul de “ Cel mai bun festival din Europa ”, in cadrul Best European Festival.

Membru inca din 2007 al comunitatii Yourope, asociatia in care sunt inscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene (printre care si Exit Serbia, Lowlands Olanda sau Rock'n'Coke Turcia), B’Estfest a fost nominalizat anul acesta la titlul Cel Mai Bun Festival European. Sustinut de asociatia Yourope in parteneriat cu Virtual Festivals Europe , concursul reprezinta echivalentul european pentru UK Festival Awards .

Castigatorul va fi ales in urma voturilor expimate online pe site-ul oficial al concursului, cei care vor vota avand sansa de a castiga doua bilete la editia din 2009 a festivalului castigator.

Pe 13 octombrie 2008 va fi anuntata lista primelor 10 festivaluri ramase in concurs urmand ca votarea sa continue pana pe 20 octombrie. Cel mai bun festival al Europei va fi anuntat in mod oficial in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Londra pe 30 octombrie , la aceeasi data urmand a fi facut public si numele fericitului castigator al celor doua bilete.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea