Poze regizorul juan carlos fresnadillo

Iata cele mai relevante poze despre regizorul juan carlos fresnadillo de pe acasa.ro

Cele mai citite despre regizorul juan carlos fresnadillo

6 subiecte de discutie inevitabile intr-o relatie

Majoritatea certurillor au la baza o exprimare gresita.

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Ce vizitam azi: Palatul Parlamentului

Candelabre imense din cristal, marmura roz, covoare si draperii de zeci de tone, secvente din filmul Amen si fantoma lui Nicolae Ceausescu acestea sunt doar cateva dintre atractiile Palatului Parlamentului, cea mai mare constructie din Europa.

Cele mai noi despre regizorul juan carlos fresnadillo

4 curiozitati despre Franta si de ce merita sa o vizitezi

Cea mai vizitata tara din lume, Franta ofera turistilor o natura diversa, obiective culturale celebre si-i intampina cu arta sa culinara irezistibila. Dincolo de lucrurile pe care le stim cu totii despre pitorescul Hexagon, iata cateva curiozitati interesante si amuzante, care sa te convinga sa planifici vacanta la Paris, in Provence ori in alte regiuni franceze:

Sean Penn a reusit sa fuga din calea razboiului. Actorul se afla in Ucraina pentru a face un documentar despre razboi

Actorul Sean Penn a reusit sa fuga din calea razboiului. Acesta a fost nevoit insa sa-si abandoneze masina si sa mearga pe jos kilometri intregi pana la granita cu Polonia.

Smiley a vorbit despre depresie: „Prietenii nu stiau ce se intampla cu mine! Acum sunt bine, mi-am revenit”

Chiar daca a mai aparut in diferite filme si este un artist stiut de toata lumea, Smiley joaca pentru prima data in rolul principal al unei pelicule.