Oscar

#alexandra maria lara #bruno ganz #film #oscar #propus #the baader-meinhof complex

Un film cu Alexandra Maria Lara - propunerea Germaniei la Oscar 2009

Filmul , cu si in rolurile principale a fost ales pentru a reprezenta la Oscarurile din 2009 la categoria cel mai bun film intr-o limba straina , informeaza cineuropa.org.

Pelicula lui , adaptata dupa romanul lui Stefan Aust, prezinta povestea uneia dintre cele mai active grupari de extrema stanga din Germania de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Baader-Meinhof. Productia germana a fost selectionata de o comisie independent care si-a motivat alegerea prin faptul ca Der Baader-Meinhof Komplex prezinta imaginea adevarata a Germaniei federale din anii ’70.

Alexandra Maria Lara si Bruno Ganz au mai jucat impreuna in filmul Der Untergang/The Downfall, nominalizat la Oscarul pentru film strain in 2005, care spune povestea ultimelor 12 ore din viata lui Adolf Hitler .

Urmareste trailerul filmului The Baader-Meinhof Complex.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele