Oscar

Heath Ledger - un Joker de Oscar

Au mai ramas doua saptamani pana cand cel mai asteptat film al verii lui 2008, americani, a laudat performanta lui Ledger, afirmand fara ezitare, ca este demna de un premiu Oscar.

batman

"Ledger face un rol de nebun minunat, se vede cum se dedica partiturii trup si suflet, asa cum a facut si in Brokeback Mountain si I'm Not There. Prestatia sa este lipsita de orice urma de vanitate sau de nevoia de a se face placut", scrie Travers.

" -ul lui Ledger nu cauta cale de mijloc, este pur si simplu devastator. Heath creeaza un Joker fara rival pentru multe generatii de acum inainte", adauga criticul american.

batman1

Heath Ledger a preluat rolul lui Joker de la Jack Nicholson, care a intrat in pielea personajului negativ in Batman-ul lui Tim Burton din 1989.

batman1989

The Dark Knight, care va fi lansat pe 8 iulie in SUA, va fi probabil marea lovitura a acestei veri, iar Travers este convins ca Ledger va primi un Oscar postum. Ar fi primul Oscar acordat postum dupa cel al lui Peter Finch (The Network) din 1976.

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele