Oscar

#batman #heath ledger #michael caine

Michael Caine: "Ledger va fi nominalizat la Oscar"

Veteranul actor britanic, caine , care interpreteaza in The Dark Knight rolul majordomului bun la toate, Alfred, este convins ca Heath Ledger va primi cel putin o nominalizare la Oscar pentru prestatia sa din noul film Batman.

Rolul pe care regretatul Heath Ledger il face in chip de Joker in The Dark Knight a fost laudat atat de colegii de platou, cat si de criticii de specialitate, care au participat la vizionarile in avanpremiera ale filmului. Se vorbeste deja despre o nominalizare sigura la Premiile Academiei Americane de Film din 2009 si un posibil Oscar acordat postum.

Intr-un interviu acordat vinerea trecuta cu prilejul unei ceremonii in care si-a lasat amprentele in cimentul hollywoodian, actorul britanic, in varsta de 75 de ani , a declarat despre Ledger: "Cred ca va obtine cel putin o nominalizare la Oscar".

"I-am admirat jocul actoricesc in cele cateva zile petrecute la filmari si mi s-a parut extraordinar", a mai spus Michael Caine.

The Dark Knight este cea mai asteptata premiera a acestei veri. Pelicula lui Christopher Nolan va fi lansata pe 18 iulie in SUA si pe 25 iulie in Romania. Din distributie fac parte Christian Bale, Maggie Gyllenhaal si Morgan Freeman.

Trailer The Dark Knight



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele