Oscar

#oscar 2010 #show #gafe

Oscar 2010 - show cu "chiftelute" si gafe fara numar (VIDEO)

Momentele amuzante , si asa destul de putine, au fost serios dezechilibrate de numeroasele gafe comise de prezentatori (Sean Penn a vorbit pe langa subiect atunci cand a prezentat Oscarul pentru actrita in rol principal, caci nimeni nu a inteles ce a balbait vedeta pe scena) sau chiar de organizatori.

Cameron Diaz s-a balbait si ea, incurcandu-l pe Steve Carell cu Jude Law, actorul alaturi de care ar fi trebuit sa prezinte initial si care a fost inlocuit in ultima clipa de Carell, schimbare pe care organizatorii nu au mai avut timp s-o opereze si in textul de pe prompter, lasand-o pe blondina Cameron sa bata campii despre Jude, cand langa ea se afla Steve.

bridgesOrganizatorii au mai fost prinsi in off-side cand, la reluarea show-ului dupa un calup de reclame, in planul indepartat a aparut scena, iar in fata camerei isi facea de lucru un operator.

Ca in fiecare an nu au lipsit microfoanele taiate (castigatorii au avut numai 45 de secunde pentru a-si articula multumirile) si balbele organizatorice (plasarea in diferite colturi ale salii ale persoanelor care au lucrat la acelasi film), iar show-ul a suferit vizibil la capitolul regie, multi dintre prezentatori si castigatori parand confuzi in legatura cu ceea ce aveau de facut sau de spus.

Sa fie oare de vina criza, desi a cam trecut, dar anul acesta premiul Oscar pentru intreaga activitate nu a mai fost acordat, poate pentru nu mai plictisi spectatorii cu un discurs sforaitor. Totusi, au existat doi omagiati cu un premiu onorific (acordat cu cateva zile inainte de gala in cadrul unui dineu).

Producatorii show-ului au gafat major si la materialul video montat cu actorii, cineastii si alti membrii ai industriei filmului care au decedat anul trecut. Michael Jackson a fost inclus, desi a jucat in doar doua filme, dintre care unul documentar, fawcettdar actrite precum Farrah Fawcett (a murit chiar in aceeasi zi cu Jackson) sau Bea Arthur nu s-au regasit in montajul “ In Memoriam ” al Academiei.

Pentru al doilea an consecutiv, actorii nominalizati la categoriile principale (caci doar ei sunt cei care conteaza ) au fost introdusi de prezentari lungi (cateva minute fiecare) si deloc amuzante “livrate” de colegi de breasla alaturi de care au lucrat in trecut. Sper doar ca Academia nu-si va face un obicei din genul acesta de introduceri, mai ales in contextul in care Farrah Fawcett a fost data uitarii.

Lipsita de momente memorabile, cea de-a 82-a editie a premiilor Academiei Americane de Film a lasat impresia unui show fara scenariu si fara regizor, asamblat in graba de o echipa care a dat dovada de lipsa de profesionalism.

Puteti urmari cele mai importante momente de la Oscar 2010 , dand click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele