Terapii alternative

#comenzi apa kangen #apa kangen

Kangen, apa care previne o multime de boli

Ni se spune adesea, prin toate mijloacele media, ca trebuie sa consumam cel putin doi litri de apa. Este recomandarea pe care o face Organizatia Mondiala a Sanatatii, intrucat apa este vitala pentru buna functionare a organismului. Intrebarea fireasca pe care si-o pune fiecare dintre noi este ce fel de apa trebuie sa bem?

Chiar daca poate parea ciudat, nu toata apa este la fel. Stim cu totii ca apa de izvor, spre exemplu, este de preferat celei de la robinet, din reteaua publica de alimentare. Si putini sunt cei care au o astfel de sursa de apa buna la indemana. Trebuie spus si ca apa imbuteliata nu este o alternativa de dorit, intrucat substantele chimice din compozitia PET-urilor se descompun in timp si mai ales la expunerea la temperaturi ridicate, astfel ca apa ajunge sa contina elemente nocive pentru sanatate.

Japonezii au inventat insa niste aparate care iti aduc acasa apa pura si cu compozitia apei primordiale, a apei asa cum era ea la inceputuri, pana sa fie alterata de mana omului. Aceasta este apa kangen, o apa ionizata si alcalinizata, cu o multime de proprietati benefice.

Beneficiile pe care le ofera apa kangen

Previne refluxul gastro-esofagian. Apa kangen reduce acidul gastric. Stresul, consumul de alcool si fumatul, dar si anumite alimente determina mucoasa stomacului sa secrete un surplus de acid clorhidric. Sfincterul esofagian inferior si sfincterul piloric sunt sensibile la pH, ceea ce va face ca surplusul de acid sa se ridice in esofag si sa ajunga in gat sau in gura. Este ceea ce cunoastem sub denumirea de reflux gastro-esofagian. Apa kangen reduce acidul gastric, preintampinand aceste probleme.

Previne cancerul. Apa kangen are proprietatea de a neutraliza radicalii liberi, cei care conduc adesea la aparitia cancerului. Ea ajuta celulele canceroase sa obtina mai mult oxigen, incetinind astfel dezvoltarea si extinderea acestora.

Previne imbatranirea. Consumul de apa kangen neutralizeaza aciditatea si indeparteaza reziduurile acide din celule si tesuturi. Aceasta elimina toxinele din organism si previne procesul natural de imbatranire.

Previne deshidratarea. Studiile clinice au demonstrat faptul ca apa alcalina ionizata kangen hidrateaza mai bine organismul decat cea cu pH neutru, intrucat este mai bine absorbita de tesuturi.

Fabrica-ti singur apa kangen

Kangen apa nu se gaseste pur si simplu in natura, ci se obtine cu ajutorul unor aparate speciale, care ionizeaza si alcalinizeaza apa obisnuita, de la robinet, dupa ce in prealabil a filtrat-o. Pentru comenzi apa kangen intra pe site-ul apa-kangen.org si alege-ti dispozitivul cel mai potrivit nevoilor tale. Completeaza formularul de comanda online sau solicita telefonic aparatul la numarul de contact apa kangen. Poti obtine de la operatori toate informatiile suplimentare de care ai nevoie.

Aparatele pentru apa kangen au o garantie de 3-5 ani, iar cu o curatare si mentenanta potrivite, durata de viata preconizata este de 15 ani sau mai mult.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare