Terapii alternative

#tratament circulatie #varice #sanatate

Frumusetea vine doar din interior? Iata secretele din spatele unei FEMEI de SUCCES

Este oare adevarat ca "Frumusetea provine doar din interior"? Nu conteaza niciodata, pentru nimeni, aspectul fizic? Silueta corpului nu este pentru nimeni mai importanta decat pentru tine. Foarte multe femei considera ca un corp cu o musculatura lucrata, denota incredere in sine, ajutandu-le sa reuseasca in tot ceea ce isi propun.

Aceasta ideologie este partial corecta, deoarece este foarte important ca organismul sa aiba proportii corespunzatoare varstei si staturii persoanei, fara a se omite insa starea de sanatate a acesteia. O persoana foarte slaba poate avea la fel de multe probleme medicale asemenea unei persoane cu un numar de kilograme ce isi depaseste cu mult greutatea recomandata.

Printre cheile succesului se numara si aspectul, insa acesta nu este singurul element pe care se bazeaza implinirea acestui vis.

Aspectul si silueta

De cele mai multe ori, un numitor comun al persoanelor de succes este aspectul. Cu toate acestea, pentru cei care au reusit sa isi puna amprenta in istoria mondiala sau nationala, indiferent de domeniul in care au activat, nu a primat niciodata doar brand-ul ori numarul kilogramelor, nici macar pentru cei care au lucrat sau revolutionat industria modei.

Atata timp cat o persoana isi iubeste sinele (fara a intra intr-o extrema care ii poate dauna) si investeste in sine, efectele se vor resimti intr-un timp foarte scurt.

Foarte multe persoane pun un accent mare pe aspectul fizicului, incercand sa isi imbunatateasca permanent silueta sau sa isi corecteze detalii ale corpului, care considera ca nu le avantajeaza.

Desi unele astfel de detalii tin mai mult de preferintele personale, exista cateva care sunt direct legate de starea de sanatate, putand avea urmari grave. Astfel, spre exemplu, pentru a imbunatati atat aspectul pielii, cat si circulatia, poti achizitiona produse ca Livariz, cu doar cateva click-uri pe pagina https://imarketshop.ro/magazin/livariz/, de unde poti comanda online acest tratament. Avand grija de sanatatea ta, vei observa in timp, o stralucire naturala pe care organismul ti-o ofera ca recompensa pentru buna si corecta sa functionare.

O alimentatie sanatoasa, exercitiile fizice constante si vizitele periodice la medic sunt prioritati pe care trebuie sa le ai. Fiind in forma fizica pe care ti-o doresti, care consideri ca ti se potriveste, cresti din ce in ce mai mult increderea in sine, incepand sa te orientezi mai mult pe socializare si comunicare. Adaugand acestor aspecte investitia in dezvoltarea ta emotionala, psihica si profesionala, vei reusi sa te bucuri de succes mai repede decat ai crede.

Frumusetea care nu se vede, ci se admira

Detaliile conteaza, in mod special cand este vorba de atitutide si personalitate. Avand un aspect perfect si un look fara cusur nu garanteaza succesul, in mod special pe o perioada de timp indelungata. Pentru ca rezultatele muncii tale sa persevereze este nevoie sa fii sigura pe tine indiferent de situatie, avand incredere in capacitatile si atuurile pe care le-ai dobandit de-a lungul timpului.

In urma experientelor pe care le are, orice persoana isi schimba personalitatea, imbunatatind-o sau nu, in functie de propriile filtre care au ajutat-o sa treaca peste evenimentele pe care le-a trait. Invata din fiecare lectie pe care o primesti in timp, devenind mai bun in urma fiecareia.

Frumusetea vine din interior, regasindu-se in bunatatea, generozitatea, rabdarea si calitatile pe care o persoana le are, insa aspectul sau exterior reprezinta un factor foarte important in increderea sa de sine, fara de care nimic nu ar putea fi realizat. Bucura-te de viata ta, intr-un corp sanatos si implineste-ti fiecare vis, fara a te lasa prada friciilor.

                                                                                                                                                             Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului