Terapii alternative

#ceaiuri pentru sanatate #ceaiuri #ceai #sanatate #ceaiuri de plante #ceaiuri naturiste

6 ceaiuri incredibile! Iti vor pune sanatatea pe picioare

 

Este foarte bine sa iti incalzesti gatul cu un ceai cald si daca mai are si putina lamaie in el cu atat mai bine. Dar, ce-ar fi, daca aceste ceaiuri ar avea si alte efecte pozitive asupra organismului tau? Cum ar imbunatatirea unor anumite functii, vindecarea altora. Nu crezi ca e posibil? Atunci clar trebuie sa citesti articolul acesta!
 

Ceai verde

 

Ceaiul verde este foarte bun, dar consumat moderat pentru ca pe cat de bun poate sa fie, tot pe atat de daunator poate deveni. Daca doresti sa iti incetinesti metabolismul atunci trebuie sa consumi o cana de ceai verde de cateva ori pe saptamana.

 

Ceai de lamaie

 

Ceaiul de lamaie este benefic corpului din mai multe puncte de vedere, dar pe langa faptul ca acesta ne scapa de raceala, ne poate scapa si de stres. Tot ce trebuie sa faci este sa speli o lamaie, sa o tai cubulete sau felii si sa o pui la fiert. Dupa lasa-l sa se raceasca si este numai bun de baut.

 

Ceai de macese

 

Cu toate ca nu multa lume il apreciaza, acest ceai nu ar trebui sa iti lipseasca din casa, in special in perioada rece! Daca simti cate ataca raceala, atunci trebuie sa iti faci rapid un ceai de macese! Nu uita sa il indulcesti cu miere.

 

Ceai de musetel

 

Inca din copilarie mamele si bunicile noastre ne dadeau ceai de musetel pentru a ne calma diverse dureri: cele de burtica sau de cap. Dar trebuie sa stim ca ceaiul de musetel ne poate scapa de insomnii, calitatile sale linistitoare si calmante ne pot ajuta sa mergem mai repede la culcare.

 

Ceai de ghimbir

 

Ceaiul de ghimbir este foarte bun atunci cand iti este rau. Daca iti este greata tot ce trebuie sa faci este sa iti torni o cana fierbinte de ceai de ghimbir si sa te asezi intr-un fotoliu confortabil alaturi de cartea ta preferata.

 

Ceaiul de menta

 

Daca ai mancat prea mult si simti ca nu mai poti respira atunci trebuie sa stii ca ceaiul de menta este raspunsul tuturor problemelor tale. Ia cateva frunze de menta si pune-le in apa clocotita. Opreste focul si pune o farfuriuta deasupra ibricului. Dupa ce ai lasat ceaiul la infuzat cateva minute toarna-ti o ceasca si lasa-l sa se raceasca putin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare