Nasterea

#operatie hernie #targu jiu #nastere #sarcina

Primele declaratii ale femeii operate de hernie, desi trebuia sa nasca: “Nu intelegeam, nu realizam!”

Cazul socant al femeii din Targu Jiu, care a ajuns la spital cu dureri abdominale puternice si a fost operata de hernie, dar, de fapt, femeia avea dureri de nastere, a uimit o tara intreaga. Femeia nu stia ca este insarcinata, iar medicii care au consultat-o nu au verificat acest lucru, iar femeia a fost operata de hernie.

 

In timpul operatiei insa, medicii si-au dat seama ca aceasta este insarcinata si operatia s-a transformat intr-o cezariana de urgenta.

Cand femeia s-a trezit din anestezie, medicii au anuntat-o ca are o fetita.

Femeia, care mai are doua fetite acasa, a povestit ca lua anticonceptionale si ca nu s-a gandit vreodata ca este insarcinata.

„M-am trezit, mi-au spus ca am o fetita. Eu am zis "nu, am doua fetite"! Nu intelegeam... Au zis ca am nascut o fetita... Am ramas socata, impresionata! Cum sa am o fetita? Eu tot le ziceam ca am doua... Nu realizam! Eu am doua fetite gemene acasa. Acum mai am o fetita...”, a povestit femeia, potrivit antena3.ro.

Inainte de operatie medicii nu i-au facut femeii niciun test. Nici analize, nici ecografie, ci au dus-o direct in sala de operatii. Abia in timpul operatiei, medicul si-a dat seama ca femeia este insarcinata si ca durerile erau cele de nastere. Acesta a chemat de urgenta un neonatolog care sa preia de urgenta, bebelusul.

Conducerea spitalului considera cazul ca fiind scandalos si a dispus o ancheta interna. 

Politia a deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu. Medicii de la spitalul din Targu Jiu sunt suparati ca sunt anchetati si ca nu le ia nimeni apararea si ameninta ca renunta la garzi.

In acest caz au fost sesizate DSP Gorj, Colegiul Medicilor Gorj si Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului