Nasterea

#dureri nastere #spital targu jiu #femei insarcinata #operatie de hernie #medici

Caz revoltator in Romania! O femeie a fost operata de hernie, desi avea dureri de nastere. Medicii nu si-au dat seama ca este insarcinata in 9 luni

Un caz revoltator a avut loc la spitalul din Targu Jiu. O femeie s-a prezentat la spital cu dureri puternice in zona abdominala. Aceasta a fost operata de hernie, desi femeia era insarcinata si avea dureri de nastere.

 

Spitalul a demarat o ancheta interna. Conducerea incearca sa afle cum a fost posibil ca medicul sa nu isi dea seama ca femeia era insarcinata.

Femeia in varsta de 35 de ani a ajuns la spital din Targul Jiu cu dureri puternice in zona abdominala. Dupa o examinare rapida, medicul de garda a crezut ca este vorba despre o hernie inghinala si a decis sa o opereze.

Acesta se pregatea sa ii scoata o parte din intestinul subtire, dar pe masa de operatie a descoperit a femeia era, de fapt, insarcinata. Prin urmare, in locul operatiei pentru hernie inghinala, acesta a fost nevoit sa-i faca cezariana.

Niciun medic nu si-a dat seama ca femeia este insarcinata. Mai mult, aceasta nici nu stia ca este insarcinata.  

Atat femeia cat si fetita acesteia, care cantareste 3,200 kg, sunt internate in spital. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele