Muzica

#johnny depp #marilyn mason #colaborare johnny depp marilyn mason #golden god awards

Johnny Depp si Marilyn Mason, impreuna pe scena Golden God Awards

Miercuri seara, actorul Johnny Depp a cantat la chitara alaturi de membrii din trupa rockerului american Marilyn Mason, in cadrul galei Golden God Awards 2012.

Evenimentul Golden God Awards a fost organizat de revista Revolver, la club Nokia din Los Angeles si s-a incheiat printr-un concert sustinut de Marilyn Mason. Acesta a interpretat o piesa alaturi de tanara actrita Taylor Momsen, care este si solista trupei Pretty Reckles, inainte de a-l invita pe scena pe Johnny Depp.

Actorul american, care si-a inceput cariera ca muzician, inainte de a se muta la Hollywood a cantat alaturi de trupa lui Manson doua dintre hiturile acestuia, si anume "Sweet Dreams" si "The Beautiful People".

In cadrul galei Golden God Awards, Nikki Six (basistul trupei Motley Crue) a primit trofeul Paul Gray Best Bassist Prize, denumit in acest mod in onoarea basistului trupei Slipknot. Slashm fostul chitarist de la Guns 'N Roses a fost recompensat la randul sau cu distinctia Riff Lord.

foto : cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea