Muzica

#holograf #concert holograf #sala palatului

Concertele Holograf au fost reprogramate pe 25 si 26 februarie 2013

Cele doua concerte pe care formatia Holograf trebuia sa le sustina pe 22 si 23 octombrie 2012 au fost reprogramate pentru 25 si 26 februarie 2013, de la ora 19.30, pe scena Salii Palatului.

Biletele achizitionate pentru spectacolul din ziua de 22 octombrie vor fi valabile pentru cel din 25 februarie, iar cele cumparate pentru 23 octombrie vor asigura accesul la show-ul din data de 26 februarie.

Persoanele care vor sa-si recupereze banii de pe bilete o pot face prezentandu-se la agentia de la care le-au achizitionata, pana pe data de 30 noiembrie.

Holograf a decis saptamana trecuta sa amane pentru o scurta perioada cele doua concerte "Cat de departe" din cauza problemelor de sanatate ale lui Dan Bittman, solistul trupei. Potrivit declaratiilor lui Edi Petrosel, bateristul grupului, Bittman a fost operat pe data 3 octombrie, la Viena.

"A fost operat la gat. I se obturase un canal, o vena si, pentru a nu fi in pericol de accident vascular, s-a operat. Operatia a reusit si el se simte bine acum, se odihneste. Are nevoie de o perioada de trei-patru saptamani de recuperare", a apus Petrosel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea