Muzica

#rihanna #katy perry #lady gaga #beyonce #adele

Cele mai populare cantarete in 2011

Pana in acest moment, anul 2011 s-a dovedit unul profitabil pentru o multime de cantarete din intreaga lume. Unele deja consacrate, altele aflate abia la inceput de drum, iata care sunt cinci dintre cele mai populare cantarete in 2011!



5
Rihanna


Tanara artista din Barbados se afla pe culmile succesului! Inca de la primul sau single - "Pon the Replay" - lansat in 2005, Rihanna s-a bucurat de recunoastere la nivel international. Adevaratul succes a venit, insa, odata cu aparitia piesei "Umbrella". In 2011, Rihanna se poate lauda deja cu cateva hituri de top, ca "Man Down" sau "California King Bed".



4 Beyonce


Sotia lui Jay-Z nu mai are nevoie de nicio prezentare. O artista polivalenta, foarte talentata, Beyonce a uimit, initial, ca membra a trupei Destiny's Child, ulterior lansand si un proiect solo care s-a bucurat de un succes colosal. In 2011, a lansat albumul "4" care a dat, pana acum, hituri ca "Run the World (Girls)" sau "Best Thing I Never Had".



3 Adele


Revelatia muzicii britanice, Adele si-a inceput cariera in 2006, insa a cunoscut succesul mondial abia in 2011, odata cu lansara celui de-al doilea album de studio, "21". In mai 2011, averea sa a fost estimata la 6 milioane de lire sterline, Adele devenind cea de-a noua (alaturi de Lily Allen si Duffy) cea mai bogata tanara britanica sub 30 de ani.



2 Katy Perry


Originala si foarte talentata, Katy Perry este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului! Albumul lansat anul trecut, " Teenage Dream ", a dat nu mai putin de cinci hituri care au atins prima pozitie in topurile americane, cantareata egaland, astfel, recordul detinut de Michael Jackson pentru albumul "Bad". Printre hiturile din 2011 ale lui Katy Perry se numara "ET" si "Last Friday Night (T.G.I.F).



1 Lady Gaga


Considerata, in prezent, cea mai puternica femeie din lume, dupa Oprah Winfrey , Lady Gaga este o cantareata de succes, ce s-a remarcat atat datorita muzicii sale, cat si a extravagantei tinutelor pe care le adopta. Cel mai recent album al sau, " Born This Way ", a fost lansat in luna mai si a dat hit-uri ca "Judas" sau "Born This Way".



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea