Muzica

#melodii craciun #muzica de craciun #let is snow

Ce albume de Craciun ascultam in 2011

Te-ai saturat de aceleasi colinde care sunt difuzate cu insistenta la radio si (cateodata) la TV? Anul acesta iti propunem sa-ti imbogatesti colectia cu patru albume nou-noute cu piese dedicate Craciunului, in interpretari care speram sa-ti fie pe plac.

 

Michael Buble - Christmas


Michael Buble este unul dintre cele mai bune produse ale scenei muzicale canadiene. Buble nu se afla afla la primul material discografic dedicat Craciunului. In 2003, a lansat E.P.-ul "Let It Snow", o colectie de cinci cantece de sezon.

Buble a recidivat in 2011, de data aceasta cu un album intreg. "Christmas" a fost lansat sfarsitul lunii octombrie, ajungand pana pe locul intai in prestigiosul top american Billboard 200.
 

Justin Bieber - Under the Mistletoe


Originar tot din Canada, Justin Bieber a ramas si in 2011 unul dintre cei mai vanati artisti de pe planeta. La fel ca si multi alti cantareti, Bieber a exploatat slabiciunea consumatorilor de muzica pentru albumele de Craciun si a lansat "Under the Mistletoe", primul material de gen din cariera lui.

Pe acest disc Justin Bieber canta alaturi de Busta Rhymes, Mariah Carey, Boyz II Men , Usher si Band Perry. Fara indoiala, principala atractie a albumului este noua varianta a deja clasicului "All I Want for Christmas Is You".
 

Paul Anka - Songs Of December


Cariera lui Paul Anka se intinde pe mai bine de 55 de ani. Cel care care facea senzatie in anii '60 cu "Diana" si "Puppy Love" lanseaza albume si in 2011. Cel mai nou material semnat Paul Anka este "Songs of December", o colectie de cantece de Craciun, intre care si "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow", "Winter Wonderland", "White Christmas."
 

Chicago - Chicago XXXIII: O Christmas Three


Chicago, grupul american cunoscut pentru compozitii ca "You're the Inspiration", "If You Leave Me Now", "Hard to Say I'm Sorry", revine in atentia publicului cu cel de-al dolea album de Craciun din cariera. Materialul a fost produs cu Phil Ramone si contine colaborari cu Dolly Parton, America, Steve Cropper si BeBe Winans
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea