Poze mutu chelsea

Iata cele mai relevante poze despre mutu chelsea de pe acasa.ro

Cele mai citite despre mutu chelsea

Cum sa alegi un nume pentru catel

Cutu, Grivei, Azorel, Rex, Bruno, Bubico, Linda - exista o multitudine de variante pentru numele unui catel. Mai nou, proprietarii de animale opteaza pentru nume mai ciudate precum: Bellyflap, Abdon, Haber, Dunley, Jewels sau Nymph. Numele catelului tau ar trebui sa reflecte personalitatea lui.

Topul celor mai bune hoteluri

In fiecare an Travel + Leisure face un top al celor mai bune hoteluri pentru turistii din intreaga lume. Acest top este realizat cu ajutorul cititorilor, care voteaza cele mai bune hoteluri si

Irina Columbeanu, lansata la apa

Viitorul primului nascut al familiei Columbeanu, micuta Irina, a inceput deja sa se contureze. Ieri, intr-o conferinta de presa, taticul Irinel a anuntat ca fiica lui va urma un program de

Cele mai noi despre mutu chelsea

Cine este iubita lui Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu si al lui Adrian Mutu. "Mama a zis ca e frumoasa"

Mario Mutu a ajuns la varsta de 20 de ani si este indragostit pana peste de cap de Mara, o tanara care a ajuns chiar si la sufletul Alaxandrei Dinu.

Adrian Mutu, dat in judecata de Alexandra Dinu! De ce ii cere fosta sotie sute de mii de euro

Din 2001 si pana in 2003, Adrian Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu, alaturi de care are si primul lui copil, pe Mario, care locuieste in continuare alaturi de fosta sotie a fotbalistului.

„Am vrut sa ne cuplam”! Om important din lumea sportului, dezvaluiri despre relatia cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se afla in plin proces de divort, iar unul dintre impresarii romani a facut recent unele declaratii interesante.