Cele mai citite despre memorie flash

Efectele lipsei de magneziu din corp

Nervozitate, iritabilitate, oboseala, tulburari de somn, anxietate sau atacuri de panica sunt doar cateva dintre simptomele lipsei de magneziu din organism. Stilul de viata alert, un regim alimentar haotic si stresul cotidian sunt factori care "mananca" magneziul

Horoscopul tau dupa zilele saptamanii

Cele sapte zile ale saptamanii sunt denumite dupa Soare, Luna si alte cinci planete: Luna, Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn si Soare. Conform astrologiei traditionale, persoanele nascute intr-una dintre cele sapte zile ale saptamanii are in harta astrala o planeta guvernanta, in functie de ziu

Cum stii daca ai anemie?

In cazul unei persoane anemice, sangele este incapabil sa transporte oxigenul in restul corpului, ceea ce duce la instalarea unei stari de oboseala puternica si permanenta.

Cele mai noi despre memorie flash

La cat timp trebuie sa-ti speli perna si cum trebuie sa procedezi

Chiar daca spalam foarte des fetele de perna pentru a dormi intr-un mediu cat mai curat, omitem sa curatam ce este cel mai important, de fapt: perna.

Cand este momentul perfect sa treci de la gazduirea partajata la servere VPS?

Atunci cand iti deschizi primul tau site, cel mai probabil vei alege un pachet de gazduire partajata. O astfel de solutie este ideala in momentul in care te afli la inceput de drum, deoarece nevoile afacerii tale nu sunt unele mari si poti rezista in primele luni fara dificultati. Pe masura ce trece timpul, s-ar putea insa ca lucrurile sa se schimbe.

Ce este hipofiza si ce rol joaca aceasta in organism?

Hipofiza este una dintre cele mai importante glande endocrine, avand un rol esential in dezvoltarea normala a organismului. Orice disfunctie care o afecteaza poate insemna tulburari metabolice grave si probleme de sanatate greu de tratat.