Media

#horia moculescu #eurovision #scandal #reactie

Horia Moculescu, reactie dura dupa scandalul punctelor de la Eurovision: „Fals in acte”

Concursul Eurovision din acest an a starnit un mare scandal la nivel european, dupa ce Uniunea Europeana de Radio si Televiziune (EBU), organizatoare a concursului, a anulat voturile din mai multe tari, printre care si Romania, si a acordat un alt punctaj, altor tari.

 

Potrivit celor intamplate in finala din Italia, din partea Romaniei au fost acordate Ucrainei 12 puncte. Insa organizatorii Eurovision Romania au dezvaluit ca ei au acordat 12 puncte Moldovei!

Scandalul punctelor de la Eurovision 2022 a ajuns si la urechile marelui compozitor Horia Moculescu, iar acesta a avut o iesire nervoasa in Fanatik.

„Eu, daca as fi in locul TVR-ului, m-as retrage de la Eurovision si ar iesi mare scandal, pentru ca noua ni s-au furat voturile! Au fost inlocuite dupa bun gust al organizatorilor de la EBU, cu explicatii jenante, care nu au nicio legatura cu realitatea. Mi-ai luat voturile, foarte bine, dar, sa imi iei si cele 12 voturi pentru Moldova si sa le pui la Ucraina, este fals in acte. Si vii sa acuzi ca ‘s-a votat dupa un anumit tipar… e prea mult. Pentru prima data se intampla asa ceva! Probabil a fost un comandament european sa iasa Ucraina”, a spus Horia Moculescu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea