Media

#Asia Express #antena 1 #emisiune

„Asia Express” dispare! Ce se intampla cu celebra emisiune de la Antena 1

Dupa mai multe sezoane in care a fost lider incontestabil de audienta, show-ul „Asia Express” de la Antena 1 isi schimba denumirea!

 

Potrivit reprezentantilor postului din Baneasa, „Asia Express” ia modelul italienilor si devine... „America Express”!  Drumul Aurului va duce noua perechi de vedete prin Mexic, Guatemala si Columbia, pe o ruta ce cumuleaza peste 7.000 de kilometri.

Dupa cum anunta Antena 1, filmarile pentru „America Express” vor incepe in luna mai, iar prezentatoare va fi tot Irina Fodor, nu Gina Pistol, asa cum se asteptau fanii. Iar echipa care va reusi sa castige show-ul se va alege cu un premiu de 30.000 de euro.

Potrivit Antena 1, regulile de la „America Express” sunt la fel ca la „Asia Express”: cele noua echipe au la dispozitie doar un dolar pe zi, trebuie sa isi gaseasca singuri mancare, cazare si transport, sa treaca peste barierele culturale, peste cele lingvistice, sa iasa din zona de confort si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice. O premiera a noului format este ca in primul episod al fiecarei etape va exista un Joker, iar castigarea acestuia va aduce avantaje surpriza!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea