Machiaj & Cosmetica

#stil #machiaj vedete #sfaturi frumusete # trucuri frumusete #frumusete vedete

Trucuri de frumusete ale vedetelor invatate de la mamele lor

Cele mai pretioase trucuri de frumusete ale vedetelor au fost invatate de la mamele lor. Chipurile perfecte pe care le admiram in filme si in reviste sunt in intretinute de specialisti, dar si de obiceiuri sanatoase de ingrijire pe care celebritatile nu le ocolesc niciodata.

Intelepciunea transmisa din generatie in generatie poate sa vizeze si capitolul de frumusete. Vedetele au invatat de la mamele lor cum sa isi puna in valoare atuurile fizice si cum sa isi pastreze sarmul, oferindu-le primele lectii de stil in copilarie.

1. Kristen Bell

Un sfat pretios transmis de mama actritei Kristen Bell este prevenirea ridurilor de la o varsta destul de frageda, printr-un ritual de ingrijire zilnic. Vedeta care a primit titlul de ambasador al marcii de cosmetice Neutrogena spune ca a inceput sa foloseasca o crema hidratanta pentru fata si ochi inca de la 18 ani, speciala pentru tipul ei de piele. Acum, la varsta maturitatii, este extrem de recunoscatoare mamei pentru indrumare.

2. Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg a invatat de la mama ei sa foloseasca ulei esential de alun pe post de tonifiant excelent pentru ten. Vedeta spune ca pielea ei arata minunat, produsul este disponibil la orice drogherie, iar problemele de estetica a chipului nu sunt decat un mit pentru ea.

3. Gretchen Rossi

Gretchen Rossi a invatat de la mama ei secretul buclelor perfecte. Inca din copilarie, actrita isi prindea suvitele in bigudiuri de spuma, pentru a avea a doua zi bucle de basm. Firele de par s-au obisnuit atat de mult cu aceasta coafura, incat la maturitate se aranjeaza extrem de usor in onduleuri seducatoare.

4. Katie Lee

Katie Lee a invatat secretele mentinerii pielii intr-o forma stralucitoare si sanatoasa cu ajutorul lotiunilor cu protectie UV. Actrita poarta un astfel de produs cu factor de protectie 30 in fiecare zi, inclusiv in sezonul rece, pentru ten.

5. Nicole Scherzinger

Mama frumoasei Nicole Scherzinger a invatat-o pe mulatra din Hawaii tot soiul de trucuri naturale de intretinere a parului. Otetul, ouale crude, maioneza si alte ingrediente din bucatarie i-au mentinut parul cantaretei intr-o forma senzationala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare