Machiaj & Cosmetica

#machiaj #machiaj toamna 2012 #machiaj nude

Cum te machiezi toamna aceasta: 5 tendinte de urmat

Machiajul impecabil este un "accesoriu" indispensabil pentru o femeie care vrea sa fie mereu in centrul atentiei. Fie ca esti adepta machiajului simplu sau ca iti place unul intens, vei gasi, cu siguranta, un tip de machiaj care sa ti se potriveasca perfect, in orice moment al zilei.

Iata care sunt trendurile impuse de make-up artisti pentru toamna anului 2012.


Buze burgund


Buzele in nuante inchise de rosu au fost folosite cu incredere de toti make-up artistii, in acest sezon. Top modelele de pe catwalkuri au avut buzele in nuante de burgund. Aceasta culoare iti este potrivita indiferent de culoarea tenului, dar in general le avantajeaza pe satene si roscate.


Eyeliner negru


Daca mergi in club sau la un eveniment de seara, eyelinerul este o alegere excelenta. Aplica fondul de ten, pudra, un produs de highlight la nivelul pometilor si traseaza apoi o linie groasa pe pleoapa mobila. Urmeaza linia genelor, insa daca simti ca iti tremura mana, ar fi bine sa incepi cu o linie subtire, pe care sa o faci tot mai groasa, insa treptat.


Sprancene groase


Sprancenele subtiri nu se mai poarta de multa vreme, insa daca sprancenele tale au aceasta forma in mod natural, ele pot fi corectate cu ajutorul machiajului. Achizitioneaza un fard special pentru sprancene si eventual un creion cu care sa trasezi forma dorita. La final umple forma sprancenelor cu fard pulbere si foloseste o periuta pentru a uniformiza culoarea si pentru a oferi un aspect cat mai natural.

Atentie! Nu uita ca nuanta sprancenelor trebuie sa fie doar cu foarte putin mai inchisa decat culoarea naturala a parului tau.


Machiaj nude


Machiajul nude ramane in tendinte si in acest sezon. Aplica fondul de ten si pudra, iar apoi foloseste un fard de pleoape nude sau in nuanta piersicii. Mascara trebuie aplicata intr-un strat foarte subtire, iar blushul este optional. Indicat este totusi sa folosesti un highlighter la nivelul pometilor.


Pometi rozalii


Desi este o granita subtire intre pometi roz si aspect de clown, make-up artistii insista pe faptul ca femeile cu un ten frumos nu au nevoie de straturi prea groase de fond de ten si nici de un machiaj intens al ochilor, ci de un look imbujorat. Indiferent de nuanta tenului tau, blushul in nuante de roz si corai este potrivit pentru tine, insa numai daca il aplici in mod corect si in cantitatea potrivita.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare