Machiaj & Cosmetica

#beneficii aloe vera # masti de fata naturale # retete masti de fata #masti de fata #masca de fata

Cum sa ai un look fresh. Masca de fata cu Aloe Vera o sa faca minuni pentru pielea ta

Multe femei viseaza sa gaseasca masca perfecta de fata pentru a avea o piele stralucitoare si hidratata. Cu siguranta nu iti doresti ca tenul tau sa prezinte leziuni sau iritatii care sa atraga atentia. In plus, machiajul trebuie sa se aseze cat mai bine atunci cand pleci la munca sau in oras!

Mastile de fata facute in propria locuinta te pot ajuta sa eviti anumite probleme, asa ca toata lumea o sa isi doreasca sa afle care este secretul tau. In plus, fiecare femeie simte nevoia sa se relaxeze din cand in cand. Ingredientele simple fac minuni atunci cand sunt combinate!

O masca facuta dintr-o lingura de cacao, un sfert de papaya si Aloe Vera o sa te faca sa te simti ca la Hollywood. Motivul? Aloe Vera este plina de vitamine, reusind sa calmeze zonele iritate si sa iti hidrateze pielea, potrivit Cosmopolitan.com. De asemenea, papaya o sa te scape de celulele moarte, iar o lingurita de cacao o sa ii ofere tenului tau stralucirea necesara!

Ingredientele pot sa fie puse intr-un bol, apoi amestecate. Masca de fata trebuie sa fie lasata sa actioneze timp de 10 minute pe ten, apoi indepartata cu apa calduta. O sa observi ca pielea ta o sa ramana catifelata, asa ca o sa recurgi la acest secret ori de cate ori vrei sa ai parte de putin rasfat!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului