Machiaj & Cosmetica

#masti de fata #frumusete piele #frumusete si ingrijire # trucuri frumusete #frumusete

Secretul modelelor s-a aflat. Cum faci acasa masca din iaurt si miere

Mastile de fata facute in casa sunt la mare cautare printre doamne si domnisoare, mai ales pentru ca numeroase femei vor sa profite de ingredientele naturale si beneficiile pe care le au acestea. Te poti rasfata in propria locuinta, iar prepararea mastii nu o sa iti fure prea mult timp!

O masa gustoasa, o baie calda, o masca de fata și o ora de lenevit in fata televizorului. Suna apetisant, nu este asa? Nu lasa pe maine ce poti sa faci astazi, mai ales atunci cand vine vorba despre sanatatea tenului tau! O sa te bucuri de o piele revigorata, catifelata și hidratata dacă recurgi la cateva ingrediente.

Este necesar sa folosesti o lingura de miere, o lingura de iaurt și o lingura de turmeric pudra. O să observi ca pielea ta o sa fie mult mai stralucitoare, chiar daca folosesti produse cosmetice in fiecare zi. Este extrem de simplu sa combini aceste ingrediente pentru a avea parte de cea mai buna masca de fata!

Iaurtul o sa te scape de pielea aspra si lipsita de stralucire, in timp ce mierea o sa iti hidrateze tenul. De asemenea, turmericul pudra o sa te salveze de fiecare data de petele care apar din cauza expunerii indelungate la soare, mai ales daca preferi sa te bronzezi in fiecare an, potrivit Cosmopolitan.com. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului