IT & C

Stilou digital de la Nokia

Nokia dezvolta un stilou digital care va permite scrierea sau desenarea unei note, transferarea pe un telefon mobil si distribuirea ei prin intermediul mesageriei multimedia .

Utilizat cu un notepad special, Digital Pen SU-1B de la Nokia, va permite scrierea si transferarea imaginii pe telefonul mobil cu ajutorul unei conexiuni Bluetooth.



Notepad-ul contine o hartie obisnuita, cu exceptia cazului in care se folosesc comezi activate de stilou.
Notitele vor fi salvate in formatul GIF si vor putea fi trimise catre handseturi dotate cu mesagerie multimedia , precum telefoanele Nokia 7650 si 3650, sau catre o adresa de e-email.


Dispozitivul mai poate fi conectat la un PC printr-o statie cu interfata USB (universal serial bus), prin intermediul careia se poate incarca intr-un computer. Stiloul poate stoca pana la 100 de pagini de format A5 de text. Pentru a converti textul scris in text pentru computer, utilizatorii mai au nevoie de un pachet software de recunoastere a caracterelor
Pretul acestui produs va varia de la o piata la alta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele