IT & C

Participare fructuoasa a firmei ADCOS Romania la targul Systems

Expozitia internationala de software Systems 2003 a fost si in anul acesta o experienta avantajoasa pentru ADCOS Romania, firma producatoare de produse si servicii software .

Numarul vizitatorilor la standul firmei, aflata la a treia participare la acest eveniment, a fost imbucurator. ADCOS Romania a stabilit peste 50 de contacte cu firme din diverse tari si a pus bazele unor proiecte de parteneriat pentru distributia produselor sale de Project Management si E-Procurement.
Solutia de E-Procurement a fost implementata deja, prin intermediul partenerilor germani, la firme de renume mondial, cum ar fi: AIRBUS-producator avioane, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana si altele.
Cel putin cinci firme straine si-au manifestat interesul de a vinde produsele ADCOS in tara lor.

Estimam ca rezultate participarii vor adauga firmei si alte parteneriate solide si de lunga durata pe piata vestica, a declarat Jan Opritz, presedintele ADCOS Romania.

Prezent alaturi de delegatia romana la acest targ, Pavel Paraschiv de la Camera de Comert Romano-Germana a apreciat: Firma Adcos este o prezenta constanta la manifestarile expozitionale internationale de produse software. Firma se remarca de fiecare data printr-o prezentare foarte competenta a produselor si serviciilor sale de calitate internationala. Prin prezenta sa in standul romanesc, firma Adcos adauga intotdeauna prestanta si valoare participarii Romaniei.

La randul sau, Peter Wolf de la IBD-GTZ, Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica, a declarat: Prin ideile inovatoare si tenacitatea cu care s-a implicat alaturi de organizatorii romani in pregatirea standului general al Romaniei, ADCOS a demonstrat ca este o firma competenta si pe care te poti baza.
ADCOS participa cu regularitate la targurile nationale si internationale de profil, printre care: OutsourceWorld New York si Londra; Systems-Munchen; Infodesk Frankfurt; IFABO Viena; Better-to-Bavaria, Nuremberg.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele