Interpretarea viselor

#vorbit in somn #interpretare vise #semnificatie #vise

Vorbesti in somn? Ce semnificatie are acest lucru

Te-ai trezit vreodata in mijlocul noptii si te-ai auzit razand, plangand sau chiar vorbind in somn? Daca da, nu esti singurul. Un studiu din 2010 a constatat ca acest lucru se intampla la peste 66% dintre oameni la un moment dat in viata lor si este foarte frecvent la copii. Indiferent de prevalenta sa, este normal sa vrei sa stii ce inseamna cand vorbesti in somn.

Ce inseamna daca vorbesti in somn?

In timp ce corpul este de fapt paralizat in timpul somnului pentru a te impiedica sa iti pui in practica visele, vorbitul in somn poate avea loc atat in somnul profund, cat si in somnul non-REM, ceea ce arata ca nu este intotdeauna asociat cu visarea.

Cercetatorii inca nu inteleg pe deplin cauzele medicale ale vorbitului in somn, dar au cateva teorii care explica faptul ca oamenii vorbesc in somn, cum ar fi genetica, tulburarea comportamentala a somnului REM (RBD) si teroarea nocturna. Vorbirea in somn a fost, de asemenea, legata de unele medicamente, de conditiile de sanatate mintala si chiar de stres.

Semnificatii spirituale ale vorbitului in somn

1. Este un semn ca trebuie sa actionezi. Potrivit psihanalistului Sigmund Freud, visele sunt modul in care mintea ta proceseaza informatiile care sunt reprimate in timpul orelor de veghe. Daca te confrunti cu o decizie in timpul zilei, mintea ta inconstienta va incerca sa o rezolve in timpul somnului. Vorbirea in somn poate fi mintea ta inconstienta care iti spune ce sa faci in legatura cu situatia ta.

2. Ai probleme in a-ti exprima emotiile. Exista multe motive pentru care ne reprimam anumite emotii. Dar atunci cand acestea sunt inabusite pentru prea mult timp, corpul gaseste alte modalitati de a le exprima, inclusiv vorbirea in somn.

3. Comunici cu spiritele calauze. Desi nu ii poti vedea, ghizii tai spirituali sunt acolo in orice moment pentru a te conduce in directia corecta. Uneori, ei comunica cu tine prin intermediul viselor. Cand mintea constienta doarme, mintea inconstienta are sansa de a prelua controlul fara nicio constrangere. Cand se intampla acest lucru, sufletul tau poate incerca sa ii raspunda, facandu-te sa vorbesti in somn.

4. Manifestarea ta devine realitate. Exista o serie de semne diferite care arata ca manifestarea ta este aproape de a se realiza, inclusiv faptul ca visezi despre ea. Daca incepi sa vorbesti in timpul somnului in timpul acestor vise, acesta este un semn bun ca manifestarea ta functioneaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului